ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ
ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ
Στην Shine & Beauty επιλέγουμε τα προϊόντα που θα διαθέσουμε, πάντα με αγάπη και προσήλωση στην δουλειά μας, που πλέον έχει γίνει αυτοσκοπός. Εισάγουμε ότι καλύτερο υπάρχει, στα χώρο των καλλυντικών, από την διεθνή αγορά, χωρίς βέβαια να...

Στην Shine & Beauty επιλέγουμε τα προϊόντα που θα διαθέσουμε, πάντα με αγάπη και προσήλωση στην δουλειά μας, που πλέον έχει γίνει αυτοσκοπός. Εισάγουμε ότι καλύτερο υπάρχει, στα χώρο των καλλυντικών, από την διεθνή αγορά, χωρίς βέβαια να βάζουμε σε δεύτερη μοίρα την εγχώρια αγορά από την οποία προέρχονται τα φυτικά προϊόντα. Η χώρα μας άλλωστε πρωτοστατεί στα προϊόντα φυτικής παραγωγής, λόγω των αγνών, πρώτων υλών που μπορεί να προσφέρει το ιδανικό κλίμα της Ελλάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΣΩΜΑΤΟΣ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ % ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

  Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος. Αντιστοιχεί στο 12-16% του βάρους του και καλύπτει επιφάνεια περίπου 1,8 τ.μ. στον άνδρα και 1,6 τ.μ. στη γυναίκα. Αποτελείται από την επιδερμίδα, το χόριο (ή κυρίως δέρμα) και το υπόδερμα (ή υποδερμίδα) και ο ρόλος του είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς πραγματοποιεί πολλές και διαφορετικές λειτουργίες. Στην ομάδα της περιποίησης σώματος θα βρείτε προϊοντα καθημερινής φροντίδας του.

 • ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

  Η επιδερμίδα του προσώπου έχει ανάγκη για ενυδάτωση και θρέψη ώστε να είναι υγιής και να διατηρεί την ελαστικότητα της. Σίγουρα δεν είναι λίγες οι φορές που θα έχετε διαπιστώσει δυσάρεστες αλλαγές στο πρόσωπο σας ανάλογα με τον καιρό,την ψυχική σας διάθεση αλλά και τη διατροφή σας. Γι' αυτό και δεν πρέπει να παραλείπετε να του χαρίζετε έστω μία φορά την εβδομάδα την τόνωση που χρειάζεται. 

 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΕΡΙΩΝ

  Τα χέρια μας ταλαιπωρούνται καθημερινά από τις δουλειές του σπιτιού, τα άλατα του νερού και τις καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα να αφυδατώνονται και να χρειάζονται εντατική φροντίδα και περιποίηση. Κάθε βράδυ, πριν κοιμηθούμε, καλό είναι να χρησιμοποιούμε μια θρεπτική κρέμα χεριών. 

 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

  Φυσικά και το ζητούμενο είναι πάντα να είναι τα μαλλιά μας εντυπωσιακά και λαμπερά αλλά αυτό που πρέπει πραγματικά να είναι το  ζητούμενο είναι χωρίς αμφιβολία το να είναι δυνατά. Αν έχετε δει πως τα μαλλιά σας είναι θαμπά και άτονα και έχουν χάσει την φυσική τους ζωντάνια αλλά και τη δύναμή τους, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε απο τα προϊοντα που σας παρουσιάζουμε στις κατηγορίες μας για να καταφέρετε να έχετε πάντα υγιή, λαμπερά και υγιή μαλλιά.

 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

  Τέλεια προϊόντα καθαρισμού που αφαιρούν τα πάντα από το πρόσωπό σου. Σε μορφή αφρού ή τζελ, καθαρίζουν τα πάντα από το πρόσωπό σου, κάνοντας το δέρμα σου να λάμπει.Ανακαλύψτε το κατάλληλο για το δέρμα σας.

per page
Showing 1 - 15 of 34 items