ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
Στην Shine & Beauty επιλέγουμε τα προϊόντα που θα διαθέσουμε, πάντα με αγάπη και προσήλωση στην δουλειά μας, που πλέον έχει γίνει αυτοσκοπός. Εισάγουμε ότι καλύτερο υπάρχει, στα χώρο των καλλυντικών, από την διεθνή αγορά, χωρίς βέβαια να...

Στην Shine & Beauty επιλέγουμε τα προϊόντα που θα διαθέσουμε, πάντα με αγάπη και προσήλωση στην δουλειά μας, που πλέον έχει γίνει αυτοσκοπός. Εισάγουμε ότι καλύτερο υπάρχει, στα χώρο των καλλυντικών, από την διεθνή αγορά, χωρίς βέβαια να βάζουμε σε δεύτερη μοίρα την εγχώρια αγορά από την οποία προέρχονται τα φυτικά προϊόντα. Η χώρα μας άλλωστε πρωτοστατεί στα προϊόντα φυτικής παραγωγής, λόγω των αγνών, πρώτων υλών που μπορεί να προσφέρει το ιδανικό κλίμα της Ελλάδας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

 • ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

  Το Πρόσωπο της κάθε γυναίκας είναι ξεχωριστό! Το ίδιο πρέπει να είναι και η φροντίδα του. Ανακαλύψτε  τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς από την Shine and Beauty, στις καλύτερες τιμές.Για λιπαρές, για ξηρές και για μεικτές επιδερμίδες. Για το πρωί, για το βράδυ, για όλο το 24ωρο. Για νεανικές επιδερμίδες, για σύσφιξη, για τις πρώτες ρυτίδες, για αναδόμηση. Βρες τη δική σου

 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΚΜΗΣ

  Λιπαρό δέρμα που γυαλίζει, μερικά μικρά σπυράκια, μαύρα στίγματα που εμφανίζονται στα μάγουλα και τη μύτη …Αυτό είναι το ξεκίνημα της ακμής που δείχνει ότι μπαίνουμε στην εφηβεία. Στην πραγματικότητα πρόκειται για υπερβολική ευαισθησία των σμηγματογόνων αδένων - που εκκρίνουν πάρα πολύ σμήγμα - στις σεξουαλικές ορμόνες που κατακλύζουν τον οργανισμό τη σημαντική αυτή στιγμή της ζωής, σας παρουσιάζουμε κάποια απο τα προϊοντα που προτιμούν οι πελάτες μας.

 • ΜΑΣΚΕΣ

  Η επιδερμίδα του προσώπου έχει ανάγκη για ενυδάτωση και θρέψη ώστε να είναι υγιής και να διατηρεί την ελαστικότητα της. Σίγουρα δεν είναι λίγες οι φορές που θα έχετε διαπιστώσει δυσάρεστες αλλαγές στο πρόσωπο σας ανάλογα με τον καιρό,την ψυχική σας διάθεση αλλά και τη διατροφή σας. Γι' αυτό και δεν πρέπει να παραλείπετε να του χαρίζετε έστω μία φορά την εβδομάδα την τόνωση που χρειάζεται. 

 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΧΕΡΙΩΝ

  Τα χέρια μας ταλαιπωρούνται καθημερινά από τις δουλειές του σπιτιού, τα άλατα του νερού και τις καιρικές συνθήκες, με αποτέλεσμα να αφυδατώνονται και να χρειάζονται εντατική φροντίδα και περιποίηση. Κάθε βράδυ, πριν κοιμηθούμε, καλό είναι να χρησιμοποιούμε μια θρεπτική κρέμα χεριών. 

 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΔΙΩΝ

  Τα πόδια είναι το μέρος του σώματος που ταλαιπωρείται περισσότερο καθημερινά. Η σωστή και συστηματική περιποίησή τους μπορεί να μας απαλλάξει από πολλά προβλήματα και ασθένειες. Η έλλειψη της κατάλληλης υγιεινής των ποδιών έχει ως αποτέλεσμα πολλές ασθένειες. Δεν είναι μόνο θέμα αισθητικής, αλλά κυρίως υγείας.

 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΩΜΑΤΟΣ

  Το δέρμα είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματος. Αντιστοιχεί στο 12-16% του βάρους του και καλύπτει επιφάνεια περίπου 1,8 τ.μ. στον άνδρα και 1,6 τ.μ. στη γυναίκα. Αποτελείται από την επιδερμίδα, το χόριο (ή κυρίως δέρμα) και το υπόδερμα (ή υποδερμίδα) και ο ρόλος του είναι ιδιαίτερα σημαντικός, καθώς πραγματοποιεί πολλές και διαφορετικές λειτουργίες. Στην ομάδα της περιποίησης σώματος θα βρείτε προϊοντα καθημερινής φροντίδας του.

 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΛΛΙΩΝ

  Φυσικά και το ζητούμενο είναι πάντα να είναι τα μαλλιά μας εντυπωσιακά και λαμπερά αλλά αυτό που πρέπει πραγματικά να είναι το  ζητούμενο είναι χωρίς αμφιβολία το να είναι δυνατά. Αν έχετε δει πως τα μαλλιά σας είναι θαμπά και άτονα και έχουν χάσει την φυσική τους ζωντάνια αλλά και τη δύναμή τους, τότε δεν έχετε παρά να επιλέξετε απο τα προϊοντα που σας παρουσιάζουμε στις κατηγορίες μας για να καταφέρετε να έχετε πάντα υγιή, λαμπερά και υγιή μαλλιά.

 • ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ

  Το πρόσωπο μας είναι εκτεθειμένο όλο τον χρόνο στις επικίνδυνες υπεριώδεις ακτινοβολίες του ηλίου, γι αυτό πρέπει να χρησιμοποιούμε αντηλιακά προσώπου καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου. Για να προστατεύσουμε την ευαίσθητη επιδερμίδα του προσώπου μας χρησιμοποιούμε όλο τον χρόνο αντηλιακό προσώπου και τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου η ακτινοβολία του ηλίου γίνεται ακόμα πιο επιβλαβής για το πρόσωπο μας. Επιλέγουμε αντηλιακό προσώπου με υψηλό δείκτη SPF και ανανεώνουμε τακτικά, κάθε μισή με μία ώρα, όταν είμαστε εκτεθειμένοι στον ήλιο.

 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

  Η εξαφάνιση της κυτταρίτιδας δεν θέλει κόπο, θέλει όμως χρόνο και τρόπο. Γι’ αυτό εξοπλίσου με όλα τα απαραίτητα όπλα και κήρυξέ της τον πόλεμο αμέσως τώρα! Η πρόληψη είναι πάντα προτιμότερη από τη θεραπεία.Οι καλύτερες τιμές, ευκαιρίες & προσφορές για Σύσφιξη Σώματος.

 • ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

  Τέλεια προϊόντα καθαρισμού που αφαιρούν τα πάντα από το πρόσωπό σου. Σε μορφή αφρού ή τζελ, καθαρίζουν τα πάντα από το πρόσωπό σου, κάνοντας το δέρμα σου να λάμπει.Ανακαλύψτε το κατάλληλο για το δέρμα σας.