05-70-030

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ

SERUM Vollare Για Βλεφαρίδες Και Φρύδια

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ο ορός για βλεφαρίδες και φρύδια VOLLARÈ COSMETICS είναι ένα καινοτόμο προϊόν με αποδεδειγμένο, αποτέλεσμα. Η σύγχρονη τεχνολογία που βασίζεται σε φυσικά συστατικά επιμηκύνει, πυκνώνει και δυναμώνει τις βλεφαρίδες και τα φρύδια.Επαναστατική φόρμουλα με βιταμίνη ομορφιάς - βιοτίνη, αυξάνει την αντοχή σε εξωτερικούς παράγοντες και ενισχύει τις βλεφαρίδες σε όλο το μήκος. Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει και λειαίνει τα μαλλιά και η πανθενόλη προσδίδει επιπλέον ελαστικότητα για την αποφυγή θραύσης.Το πλούσιο φυσικό σύμπλεγμα διεγείρει την ανάπτυξη νέων βλεφαρίδων και φρυδιών, αποτρέποντας αποτελεσματικά την τριχόπτωση. Η ασφαλής φόρμουλα, επιβεβαιωμένη με δοκιμές, δεν προκαλεί αλλεργίες και ερεθισμό του δέρματος.

Επίδραση: Οι βλεφαρίδες ξαναβρίσκουν μια υγιή και ισχυρή κατάσταση. Μακριές, χοντρές και ισχυρές βλεφαρίδες και φρύδια σε 15 ημέρες την τακτική χρήση.

Οδηγίες χρήσης: Χρησιμοποιώντας μια βούρτσα, εφαρμόστε τον ορό σε καθαρό, ξηρό δέρμα κατά μήκος της γραμμής των βλεφαρίδων και / ή της περιοχής των φρυδιών. Ο ορός πρέπει να χρησιμοποιείται μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση τη νύχτα.

13 other products in the same category: