04-27-000

ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ

ΖΕΣΤΟ ΚΕΡΙ ΤΗΓ.0,50g

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ζεστό κερί αποτρίχωσης, 50g Κατάλληλο για μικρές περιοχές, όπως το πρόσωπο και το μπικίνι. Σε μεταλλικό πιατάκι, ζεσταίνεται με μικρή ένταση σε κλειστή η ανοικτή εστία. Χρησιμοποιείται εύκολα, χάρη στην ειδική λαβή που περιέχει.

  • Κλασσική μέθοδος…ξαναέρχεται φέτος στην μόδα
  • Βαθειά αποτρίχωση μεγάλης διάρκειας
  • Αποτριχωτικό Κερί που περιέχει φυσικό κερί μέλισσας και ΟΧΙ παραφίνη
  • (Χρειάζεται κάποια δεξιοτεχνία στην χρήση του, που όμως εύκολα μαθαίνεται)

Η πιο διαδεδομένη γνωστή, παραδοσιακή, αποτελεσματική και με διάρκεια, μέθοδος αποτρίχωσης για το πρόσωπο και σώμα, που αφαιρεί την τρίχα από την ρίζα χωρίς να την σπάει.

Το ζεστό κερί αποτρίχωσης Karaver με φυσικό κερί μέλισσας και βιολογικό ελαιόλαδο, είναι ένα εξαιρετικής ποιότητας φυσικό και αποτελεσματικό προϊόν διαδεδομένο στην ευρωπαϊκή αγορά.

Η σύνθεση του με φυσικό κερί μέλισσας εξαιρετικής ποιότητας και με επιλεγμένες φυσικές ρητίνες κωνοφόρων, του προσδίδουν ιδιαίτερα καλή εγερσιμότητα και ελαστικότητα, ενώ είναι εμπλουτισμένο με βιολογικό ελαιόλαδο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνη Ε.

Πρόκειται για μια ήπια και ανεκτική μορφή αποτρίχωσης, αφήνοντας την επιδερμίδα μαλακή και βελούδινη. Δεν περιέχει parabens, παραφίνη, δεν είναι τεχνητά χρωματισμένο και δεν καίγεται, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά.

Η αποτρίχωση με το ζεστό Κερί Karaver, εγγυάται την μέγιστη δυνατή διάρκεια (15-25 ημέρες), μέχρι την επανεμφάνιση των τριχών.

* Τα πιθανά υπολείμματα κεριού αφαιρούνται με οινόπνευμα 70ο 

12 other products in the same category: