Για Εμάς

Shine & Beauty
Λίγα λόγια για εμάς...
7,5 χλμ. Θεσ/νίκης Ασβεστοχωρίου
Tηλ: 2311.281079 | Fax: 2310.582122
Hello from
Shine & Beauty
Η Shine & Beauty είναι μια εταιρεία η οποία εξειδικεύετε στην χονδρική πώληση καλλυντικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων. Η εταιρεία μας εδρεύει στην Θεσσαλονίκη από το 2010 με πάνω από 2000 πελάτες στο δυναμικό μας.

Στόχος μας είναι τόσο να αυξήσουμε τις πωλήσεις του φαρμακείου , όσο και να μείνουν ευχαριστημένοι οι καταναλωτές από τα προϊόντα μας .Για εμάς η πώληση δεν σταματά μετά την παραγγελία αλλά συνεχίζεται έως ότου ο καταναλωτής να δώσει θετικό σχολιασμό για το προϊόν μας .

Η Shine & Beauty, έχει στο δυναμικό της, εξειδικευμένους και καταρτισμένους επαγγελματίες, οι οποίοι είναι έτοιμοι, ανά πάσα ώρα και στιγμή, να ασχοληθούν με τον κάθε πελάτη ξεχωριστά. Δεν αποτελούμε μια απρόσωπη επιχείρηση, αλλά μια ομάδα ανθρώπων που ενδιαφέρεται, κυρίως, να ικανοποιήσει τις επιθυμίες των καταναλωτών, αλλά και να σταθεί δίπλα τους σε κάθε τους ανάγκη.

Τα προϊόντα μας τα επιλέγουμε πολύ προσεκτικά με βάση τα διεθνή πρότυπα και τις τάσεις ομορφιάς και υγείας . Κάθε προϊόν για να ενταχθεί στον κατάλογο μας περνά από μια σειρά ελέγχων από τους ειδικούς μας ( δερματολόγους, ιατούς κτλ.)

Η Shine & Beauty είναι μια εταιρία κοντά στον φαρμακοποιό. Ακόμα και στις πιο δυσμενείς εποχές που διανύουμε ,βρίσκουμε πάντα λύση για να στηρίξουμε τον φαρμακοποιό.

Στοιχεία εταιρίας Shine and Beauty:
Παντούλας Ι.Κ.Ε
Εμπόριο παραφαρμακευτικών καλλυντικών ειδών,
ΑΦΜ 802338739,
ΔΥΟ Ε΄ Θεσσαλονίκης,
Αριθ. ΓΕΜΗ 174603504000,
Δραστηριότητα «Εμπορία παραφαρμακευτικών
και καλλυντικών ειδών».
Έδρα Πεύκα Θεσσαλονίκης
(Οδός 7,5 χιλ. Θεσσαλονίκης Ασβεστοχωρίου,
Τ.Κ 57100).
  • Ολα φυσικά
    Στο κατάστημά μας θα βρείτε μόνο τα καλύτερα φυσικά καλλυντικά με ποιοτικά συστατικά.
  • ΚΟΡΥΦΑΙΑ Ποιότητα
    Με την κορυφαία ποιότητα της Shine & Beauty, φυσικά καλλυντικά, χωρίς αμφιλεγόμενα συστατικά.
  • καλύτερες τιμες
    Προσφέρουμε τα καλύτερα φυσικά καλλυντικά στις ποιό συμφέρουσες τιμές της αγοράς.
Translate »